ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

27th december 2012

 

Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleinket tájékoztassuk a kezelt személyes adataik köréről, megismertessük velük a Gasztro Nivo Kft adatkezelési és –feldolgozási eljárását, valamint a személyes adatok törlésének lehetőségét biztosítsuk. 

 

Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük. E cél eléréséhez szükséges – az Ön által közölt –adatok kezelése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük. 

 

Az Ön által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire. Regisztráció hírlevél szolgáltatásra 

 

Az Gasztro Nivo Kft a www.mindigfriss.hu  honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül Ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a Gasztro Nivo Kft tevékenységéről, szolgáltatásairól. 

 

A Gasztro Nivo Kft ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért hírlevél szolgáltatásának igénybevételét ügyfelei kifejezett engedélyéhez és regisztrációhoz köti. A Gasztro Nivo Kft elektronikus hírlevél szolgáltatásában való részvételhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A hírlevélre való feliratkozással egyidejűleg az ügyfél adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás a honlapon elhelyezett űrlap kitöltésével történik. A "Hírlevél feliratkozás" ikon kijelölten hagyásával a felhasználó feliratkozik a hírlevélre. 

 

Személyes adatatok kezelését a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásba vette. 

 

Amennyiben személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja kérjük, hogy erről szóló nyilatkozatát, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre eljuttatni szíveskedjen.